Tips til dig der gerne vil udvikle en app

2 dec, 2021

Vil du gerne udvikle en app? Måske har du allerede fuldstændig styr på ideen og mangler bare at få lavet selve appen? Eller også ved du stadig ikke ved appen skal kunne, men blot, at du gerne vil skabe en ny app?

Det er heller ikke svært at forstå hvorfor, at du gerne vil bygge en ny app. Hvis du får succes med det kan det være meget lukrativt og starten på din egen virksomhed, hvor du kan fortsætte med at udvikle på appen og andre apps. Der er dog ikke nogen tvivl om, at det ikke er det nemmeste i verden at bygge en ny app fra bunden af. Det kræver tid, tålmodighed, grundigt forarbejde og efter den er lanceret skal den konstant overvåges og opdateres. Lykkes man dog med det, så vil det uden tvivl være det hele værd.

Her er nogle gode tips til dig, som gerne vil udvikle en app:

Lav et visuelt overblik over appen

Har du styr på ideen bag appen, altså hvilket problem den skal løse, hvordan den skal gøre hverdagen nemmere for brugeren eller hvilken type underholdning den skal levere, så er det næste skridt at finde ud af hvordan flowet, UI og layout skal være af appen. Det bør du altid gøre inden du går i gang med det helt store og tidskrævende arbejde med rent faktisk at bygge appen.

Appen hundeskove.dk er en app, som viser hvor alle hundeskove i Danmark er. Hundeskove er indhegnet områder, hvor personer kan tage deres hund med og lufte dem sammen med mange andre hunde. Skal du f.eks. bygge sådan en app, så vil det altså være en god ide først at skabe et visuelt overblik over hvordan appen skal se ud. Hvordan skal brugeren kunne finde frem til de forskellige hundeskove, hvilke farver skal appen have og hvordan skal det overodnet layout og UI være?

Undersøg dine konkurrenter

Når man starter ny virksomhed er det altid vigtigt, at lave en grundig markedsundersøgelse inden man starter virksomheden. Når man bygger en ny app, så bør man se på det som at starte en ny virksomhed og det er derfor lige så vigtigt med en app, at man undersøger alle konkurrenter. Undersøg hvad der gør dem populære, hvad deres brugere sætter ekstra pris på, hvad der er knap så godt ved deres app, og så videre. Brug denne information til at skabe en app der er bedre end deres.