Om Digitaliseringsfonden

Et initiativ for alle os, der kæmper for en bedre fremtid

Vores team består af en lille gruppe motiverede iværksættere og ildsjæle, der ønsker at gøre en aktiv indsats for naturen og klimaet

Som dedikerede individer gør vi hver især hvad vi kan for at passe på miljøet og naturen. Det dækker bl.a. over at mindske forbruget af plastik, mindske papirspild, genbruge så vidt muligt, affaldssortere, spise mindre kød, spare på vandet og meget mere.

Med baggrunde som naturelskere og outdoor mennesker og nærmeste omgangkreds i organisationer såsom Dyrenes Beskyttelse og Dyreværnet, var det meget naturligt for os at starte Digitaliseringsfonden.

Mød holdet

Nicolai Sørensen

Stifter og webansvarlig

Sandra Larsen

Stifter og administration

Vi planter træer

Vi planter træer af overskuddet der kommer gennem medlemskaber

At stoppe og vende skovrydning er en af ​​de mest effektive måder for et sundt økosystem på Jorden og at reducere CO2. At skabe nye skove er det er afgørende for, at vores vidunderlige verden kan trække vejret igen. Vi donere til organisationer der køber private jorder og gør det til en bæredygtig skov.

Træer i Amerika

Ved at plante træer i Amerika støttes de amerikanske skove, der er ramt af skovbrande og/eller ressourceudvinding til industri.

Træer i Afrika

Ved at plante træer i Afrika støttes genopbygningen af dyrs levesteder og forbedrer levevilkårene ved at skabe arbejde.

Træer i Asien

Ved at plante træer i Asien støttes kritisk truede dyrearter og er med til at genopbygge deres naturlige habitat.

3 gode grunde

Hvorfor støtte Digitaliseringsfonden?

Styrk din CSR-profil

Ved at tilmelde dig Digitaliseringsfonden styrker du din virksomheds CSR-profil og viser at du aktivt støtter digitalisering af NGO'er.

Link til hjemmeside

Når du støtter Digitaliseringsfonden bliver du listet på vores medlemsliste, hvor vi linker ind til din hjemmeside fra et autoritært domæne.
https://www.traditionrolex.com/24

Et godt formål

Du viser, at du bidrager til en aktiv indsats for en digital verden med fokus på at gøre det smartere og nemmere for NGO'er og ildsjæle.