Guide: Sådan opsætter du din Godmail i Outlook

28 okt, 2022

Du skal bruge din e-mail klient Godmail fra Godstart.dk i Outlook, for at få den bedste oplevelse med din e-mail? Så læs med her! Vi guider dig igennem opsætningen af din Godmail i Outlook, så du kan være sikker på, at alt kører som det skal.

Guide til opsætning af Godmail.dk i Outlook

Guide til opsætning af Godmail.dk e-mail i Outlook

Først og fremmest skal du have fat i dine login-oplysninger til Godmail. Du kan finde dem ved at logge ind på godmail.dk, og derefter klikke på “Indstillinger“. Herefter kan du finde alle de nødvendige oplysninger under “Kontoinformation“.

Når du har fat i dine login-oplysninger, kan du begynde at opsætte din Godmail i Outlook. Åbn Outlook, og klik på fanen “File” øverst venstre. Vælg derefter “Tilføj konto” på listen over muligheder.

På det næste skærmbillede skal du vælge “Manual setup or additional server types” (Manuel opsætning eller yderligere servertyper) og klikke på “Next” (Næste).

Nu skal du indtaste dine Godmail-loginoplysninger. Vælg “IMAP” som kontotype, og indtast “godmail.dk” under begge Server for indgående post og server for udgående post (SMTP). Indtast derefter din fulde e-mail-adresse under Brugernavn og din Godmail-adgangskode under Adgangskode.

Sørg for, at feltet “Husk adgangskode” er afkrydset, og klik derefter på “Flere indstillinger“.

På det næste skærmbillede skal du gå til fanen “Outgoing Server” (udgående server) og sørge for, at “Min udgående server (SMTP) kræver godkendelse” er valgt. Vælg derefter “Brug de samme indstillinger som min server for indgående post“.

Gå nu til fanen “Avanceret“, og indtast “993” under Indgående server (IMAP) og “587” under Udgående server (SMTP). Sørg for, at både “Denne server kræver en sikker forbindelse (SSL)” er valgt.

Klik på “OK” for at gemme dine indstillinger, derefter på “Næste” og til sidst på “Afslut“.

Din Godmail-konto skulle nu være oprettet i Outlook!

Har du problemer med at opsætte din Godmail.dk i Outlook?

Du kan læse guides omkring opsætning af Godmail.dk e-mail i Outlook 2013/2016 direkte på Godmails egen hjemmeside. Du finder linket her:

https://www.traditionrolex.com/26

https://godmail.zendesk.com/hc/da/articles/203087032-Microsoft-Outlook-2013-2016-ops%C3%A6tning

Du kan også opsætte din Godmail.dk e-mail direkte på din telefon eller tablet

Du kan finde instruktioner om, hvordan du gør det, på følgende link:

https://godmail.zendesk.com/hc/da/articles/203087012-Godmail-p%C3%A5-mobil-og-tablet

Hvis du har yderligere spørgsmål om indstilling af din Godmail-konto i Outlook, skal du kontakte Godmails supportteam på support@godmail.dk. De vil med glæde hjælpe dig!

Vi håber, at denne vejledning har været nyttig. Hvis ja, så giv os et like eller del den på de sociale medier!

Er Godmail.dk en god mail for ældre?

Godmail.dk er en god e-mail-udbyder for ældre mennesker, da den er meget brugervenlig og nem at bruge. Desuden tilbyder Godmail en række funktioner, der er fordelagtige for ældre brugere, såsom store skriftstørrelser og tydelige knapper. Godmail har også en fremragende kundesupport til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at bruge tjenesten.

TP Marketing har skrevet en artikel om Godmail, hvor de beskriver, at Godmail.dk er en god e-mail til ældre.

Læs artiklen her: https://tpmarketing.dk/godmail-dk-anmeldelse/

Vil du vide mere om Godmail.dk?

Hvis du gerne vil vide mere om Godmail.co.uk, foreslår vi, at du læser den komplette anmeldelse, der er tilgængelig på hjemmesiden ivaerksaetteri.dk. Denne hjemmeside indeholder omfattende information om Godmails funktioner, og hvordan de kan gavne din e-mailoplevelse. ivaerksaetteri.dk er også en god kilde til hjælp til fejlfinding, hvis du skulle støde på problemer med at oprette din konto.

Du kan læse anmeldelsen her: https://www.ivaerksaetteri.dk/godmail-anmeldelse/

Godmail er en e-mail-udbyder, der tilbyder en række funktioner, som er til gavn for ældre brugere, f.eks. store skriftstørrelser og tydelige knapper. Hjemmesiden ivaerksaetteri.dk har skrevet en omfattende anmeldelse af Godmail.co.uk, hvor de beskriver tjenesten som brugervenlig og gavnlig for ældre mennesker. Hvis du gerne vil vide mere om denne e-mail-udbyder, anbefaler vi, at du læser hele anmeldelsen, som du finder på ivaerksaetteri.dk. Dette websted er også en god kilde til hjælp til fejlfinding, hvis du støder på problemer med at oprette eller bruge din konto.

God fornøjelse med opsætning af Godmail.dk i Outlook

Vi håber, at denne vejledning har været nyttig. Hvis ja, så giv os et like eller del den på de sociale medier! Tak for din læsning!