Sådan styrker I virksomhedens langsigtede forsvar med IT-overvågning

23 feb, 2024

Annonce fra Telenor

Antallet af cybertrusler er stigende, og IT-sikkerhed har større og større betydning for den daglige drift. Derfor er beskyttelse af data og IT-overvågning nu vigtigere end før. Og det har flere og flere virksomheder også fået øjnene op for.

Læs med her, hvor vi ser på fordelene ved netværks- og IT-overvågning, og hvordan Telenor Erhverv kan hjælpe jeres virksomhed godt på vej.

Fordele ved netværks- og IT-overvågning

Fordi IT spiller en større og mere afgørende rolle i den daglige drift, er det vigtigt, at der er styr på sikkerheden omkring det. Vælger I IT-overvågning gennem Telenor Erhverv får I:

  • Overblik over jeres netværk
  • Hurtig fejlfinding og rettelse
  • Overvågning af mistænkelig trafik
  • Udarbejdelse af beredskabsplan ved hacking
  • Hurtig indgriben ved problemer

IT-overvågning og netværksovervågning er en effektiv måde at holde styr på virksomhedens IT-systemer. Gennem overvågningen holder vi øje med unormal aktivitet og trafik på jeres netværk. Det giver jer mulighed for at spotte potentielle problemer hurtigt, og I kan dermed sætte hurtigt ind, hvis der sker noget, som ikke skal ske.

Læs mere om IT-overvågning hos Telenor Erhverv her.

Få IT-overvågning fra Telenor Erhverv og Dubex Cyber Defence Center

Med Dubex Cyber Defence Center, der er lokaliseret i Danmark, bliver der kontinuerligt holdt øje med jeres IT- og netværkstrafik. Det gør, at I kan handle hurtigt, hvis der opstår sikkerhedsproblemer. Og på den måde kan I begrænse eller helt forebygge ubudne besøg på netværket. Udover det tilbyder vi også løbende sikkerhedsrådgivning baseret på overvågning af IT og analyse af logdata.

I kan få rådgivning og hjælp til at udarbejde beredskabsplaner, så I ved, hvordan der skal rykkes ud ved alvorlige situationer. Det bidrager til, at virksomheden opfylder det kommende NIS2-direktiv, samtidig med at det styrker jeres virksomheds langsigtede forsvar.

Med IT-overvågning fra Telenor Erhverv har I fuld kontrol over, hvilke enheder, der skal overvåges, og I kan skræddersy sikkerhedsnettet til jeres forretningskritiske systemer. Via webportalen har I adgang til jeres logdata og rapporter, som sammen med rådgivning kan danne grundlag for optimering af sikkerheden i netværket og den daglige drift.